Kiderült, ki fogja alakítani Hardint és Tessát - #AfterMovie

Igen, film készül a Miutánból, amit már tűkön ülve várnak a rajongók. Az egy nagy kérdés még mindig, hogy hazánkba is érkezni fog-e magyar szinkronnal a film, illetve mind a négy kötethez készül majd film, de bízzunk a legjobbakban.
Már régóta nagy kérdés, hogy vajon kik fogják alakítani a két főszereplőt. Sokan szerették volna, ha Daniel Sharman kapja meg Hardin Scott szerepét, hisz azt mindenki pontosan tudta, hogy Harry Styles nem alakítja majd, valamint Indiana Evans Tessáét. 




Daniel maga is kétszer megosztotta ezt a képet. 

Először csak annyit fűzött hozzá, hogy: 

Daniel Sharman (@danielsharman) által megosztott bejegyzés,


"A találékonyság hatalmas X Eredeti kép: @princeandjacob" - 2016. február 26.-án tette közzé.
Már ekkor elkezdődtek a találgatások a szerep kapcsán.

Majdnem két évvel később újból posztolta:

Daniel Sharman (@danielsharman) által megosztott bejegyzés,


"Talán... @after.brasil @jgibgot @imaginator1d @afternews @after.movie" hozzáfűzéssel. 


Természetesen sok rajongó mindenképpen őt szerette volna látni a filmben, de mindenkit hideg zuhannyal ért a meglepetés miszerint hivatalosan is NEM ő fogja játszani az ellenállhatatlan Hardin szerepét.
Indiana Evansről amúgy sem lehetett tudni semmilyen információt, bár ezt tudni lehetett, hogy semmiféleképpen nem ő lesz az. 
Rengeteg rajongói jobbnál-jobb trailereket készített a filmmel kapcsolatosan, de egyenlőre az eredeti még nem jelent meg. Hivatalosan 2019-ben érkezik a film. Már hozzá tartozó instagram fiók, és twitter is készült.
Na, de le is rántanám a leplet a két főszereplőről, valamint elmondom, hogy nekem mi a véleményem róluk.


Bemutatom nektek Tessa Young-ot, Julia Goldani Telles-t 📽 
Bemutatom nektek Hardin Scott-ot, Hero Fiennes-Tiffin 📽- - -
- tette közzé facebook, instagram, és twitter oldalán Anna Todd írónő. 



Vegyes érzelmekkel fogadták rajongók a két színészt. Rengetegen csalódottak voltak, dühösek, de akadtak olyan emberek is, akiknek elnyerte a tetszését: sokan mondták, hogy Julia fesse be a haját szőkére, mert csak úgy lesz hiteles a szerepe. 
Talán Hero kapott több negatív kritikát, hisz mindenki inkább Hardin szerepére volt kíváncsi. Egy páran akik kifejtették, hogy örüljünk, hogy film készül belőle, Anna (írónő) mindent megtett azért, hogy a legjobb szereplőket kaphassuk meg, és tudtuk, hogy (Indiana-Daniel) nem fogja elvállalni, valamint a színészi játékuk lesz a fontosabb.
Egy újabb kommentben egy képet kaptunk, hátha megváltoztatja a véleményünket a kiválasztott karakter kapcsán: 


Valamint láttam egy ilyen variációt is: 



A photoshop bármire képes, és ez igazából nem minden, hisz még sokat változtathatnak a szereplőkön.

Hát engem is kissé sokkolt a két főszereplő, hisz egyáltalán nem számítottam rá, hogy még lesz belőle film, illetve már úgy gondoltam megkezdődött a forgatás (már vagy egy-két éve), és majd később derül kik is lettek a kiválasztottak. 
De én úgy gondolom, hogy nem lehet mindig olyan, ami mindenkinek jó, és nincs tökéletes film sem, főképp könyvből. Mindig kihagynak rengeteg részletet, és ennél is csak reménykedhetünk, hogy nem lesz összecsapva az egész, és folytatást is kaphatunk majd. A sokk hatása után megbarátkoztam mindkettőjükkel, de azért én is nagyon várom, és remélem, hogy nem csak én vagyok így vele. 

Ha a filmről való készüléseket szeretnéd követni: 


Aftermovie - instagram - twitter

Az első két kötetről ezeken a linkeken tudod elolvasni a véleményemet: 



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések