Kylie Scott: Play: Futam – könyvértékelés

Író: Kylie Scott
Cím: Play - Futam (Stage Dive 2.)
Oldalszám: 376
Kötéstípus: kartonált
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Megjelenés: 2016.06.09.




„Szexi, dögös, és hihetetlenül vicces. Játsszatok még!” – Up All Night Book Blog



Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret...
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?

„Színtiszta és tökéletes rock n’ roll történet. Minden tekintetben.” – NATASHA IS A BOOK JUNKIE

„A Playben megvan minden, ami szerintem egy jó sztorihoz kell. Teljesen beleszerettem!” – MARYSE’S BOOK BLOG

Értékelés: 5/5

Ez a könyv tuti, hogy teljes mértékben hozzám nőtt, a részemmé válik, és ha csak elmerengek rajta eszembe jutnak az emlékek...
A második kötet, valahogyan jobban elnyerte a tetszésemet, és mintha ez egy fokkal sokkal jobb is lett volna, már a harmadik kötetet is elkezdtem, úgyhogy kíváncsi leszek melyik lesz a három közül... Elnézést négy közül, ha kijön a negyedik is!
Amikor elolvasod a hátulját ennek a könyvnek, teljesen másra számít az ember, és mikor elolvassa a könyvet, és összeáll a kép, csak annyit mond, hogy: Úristen!

Elgondolkozik az ember, hogy: Á, tuti  együtt lesznek! De akkor miért ilyen vastag a könyv?
Ha olvassuk folyamatosan rájövünk, hogy tele van sok-sok eseménnyel, sok nevetéssel, szenvedéllyel, de legfőképpen Malcolm Ericsonnal... És ilyenkor adunk hálát az írónak, hogy baromi jól ír, és hogy egy percre se akarjuk lerakni a könyvet.
Az első és ez a kötet is a jelenlegi helyzetemhez annyira kapcsolódott, és rájöttem dolgokra, hogy az egyszerűen nem is tudom hogyan fejezzem ki magamat.
Mindenképpen el kell olvasnia annak, aki szereti az erotikus, szerelmes, rock'n'roll-os könyveket... Bár ezt említettem az előző könyv értékelésében is, de muszáj volt itt is, mert egyszerűen efölött a könyv fölött nem lehet elnézni, muszáj megvenni, és elolvasni...

Kedvenc idézet(ek):

— Jézusom, Mai! Vegyél már fel valamit, mert a végén még kitör a forradalom! — mondta Lauren.
Mal meg persze csak felnézett rá, és elvigyorodott.
— Azt hiszem, nekünk ez lesz a végszó mára! - Lauren felállt Nate öléből. — Klassz buli volt, de nekünk holnap dolgoznunk kell. Nem lehet mindenki láblógató zenész
— Elrabolod tőlem az én Anne-emet? - kérdezte Mai. A szája sarka máris kezdett lefelé görbülni. Talpra állt, és a csurom sör pólót otthagyta a földön. — Ezt nem teheted meg! Még szükségem van rá, hogy segítsen izé... amolyan személyes dolgokban, a szobámban.
— Majd máskor. — Lauren megveregette a hátát.
— Maradj itt és játssz velem, Anne!
— Nem — ismételte meg még egyszer Ev.
— Jó éjt, Mal! — köszöntem el tőle, de közben nem is tudtam igazán, hogy komolyan beszélt-e vagy hülyéskedett. Mindenesetre nincs az az isten, hogy másnap reggel úgy kelljen összekaparnom magam az ágyából, és aztán szégyenszemre végigosonni a barátom lakásának folyosóján. Soha!
— Anne, tökfej, ne menj még! - panaszkodott hangosan.
— Fussatok már! Gyorsan! — Ev az ajtó felé lökdösött bennünket. Kezelhetetlen, amikor ilyen állapotba kerül. Tutira nem kapott elég ölelést kiskorában.
— Örülök, hogy megint találkoztunk, Ev — mondtam neki.
Közelebb húzott, és futólag arcon csókolt.
— Én is. — Szexuális gyógyításra van szükségem! - Mal szája egyetlen percre sem állt be mögöttünk. Aztán táncolni kezdett, ami abból állt, hogy a csípőjét ritmikusan mozgatta előre-hátra, miközben a karjá­val olyan mozdulatot tett, mintha fenekelne valakit. Az „Ó, igen!”, és a „Keményebben, bébi!” kiáltások pedig csak fokozták a hangulatot. Ha egy punci valaha életre fog kelni, akkor tuti, hogy valami ilyen látvány miatt kerül majd rá sor. Fantasztikus mozgása volt a pasinak.
— Neked most az kell, hogy visszavegyél, és igyál egy kávét, seggfej! - jegyezte meg Dávid, a homlokát ráncolva. Aztán odament Malhez,ellökte, és ezzel azonnal vége lett a pornótáncnak.
— Különben mikor is aludtál utoljára?
— Majd Anne elaltat!
— Na, azt már nem!
— De igen! — Aztán a magasba emelte a kezét. — Mert én vagyok Malcolm, a szexisten!
Dávid ekkor beleállt a képébe, és halkan motyogva mondott neki valamit. Ben abban a pillanatban felállt, és a barna csaj a földre csusszant. Szerencsétlennek nem az volt élete legfényesebb éjjele...
— Hallottad, mit mondott Ev! — Dávid olyan közel állt Malhez, hogy az orruk szinte összeért. — A barátait ne!
Ez nagyon nem király! Mai tekintete keményebben csillant.
— Te velem játszol fasztorlaszt, Davie?
— Igen.
— Nincs ez így jól, haver!
Ben az egyik karjával átölelte Mait, és összeborzolta a haját.
— Gyere, keress magadnak valami más játékszert!
— Ne csinálj úgy mintha kisfiú lennék! - Mai szája sarka megint lefelé görbült.
— Mit szólnál, mondjuk ahhoz? — kérdezte Ben egy karcsú szőke csajra mutatva, aki válaszképpen villantott rájuk egy mosolyt. — Ő tuti szívesen megismerkedne veled.
— Hű, de csillogos!
— Miért nem mész oda hozzá, és kérdezed meg, hogy hívják? - javasolta Ben, majd meglapogatva Mal hátát, a csaj felé taszította.
— Mindenképpen kell, hogy tudjam a nevét?
— Úgy hallottam, az segíteni szokott.
— Neked talán — válaszolta Mai fújtatva. — Dugás közben én mindig a sajátomat szoktam kiabálni.

Kedvenc szereplő(k): Mal, Anne (természetesen)

Borító: 10/9 - Szintén az a bajom vele, hogy a haja nem látszik:/

Olvasd el az első kötetről szóló véleményemet!;)


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések