Emma Knight: Az eskütevő – könyvértékelés

Író: Emma Knight
Cím: Az eskütevő (sorozat)
Oldalszám: 150
Kötéstípus: - (e-könyvként olvasható)
Kiadó: - (google play könyveknél, itunes, vagy amazonon letölthető)
Megjelenés: 2015
Olvasd ingyenesen e-könyvként!

„Lenyűgöző ​​új vámpírsorozat! Nem szabad kihagyni!”

--Morgan Rice, a THE VAMPIRE JOURNALS (A Vámpírnaplók) elsőszámú bestseller szerzője


Amikor édesapját áthelyezik, Rachel Wood kénytelen elszakadni a pennsylvaniai otthonától és a New York állambeli Westchester megye egyik gazdag kisvárosában kell folytatnia a tanulmányait egy új középiskolában, a tizedik osztályban. Teljesen a feje tetejére áll körülötte a világ, miközben azzal küszködik, hogy új barátnőkre tegyen szert, találjon magának egy barátot, elkerülje a vele gonoszkodó lányok társaságát és kitalálja, hogyan élheti túl ezt a számára ellenségesnek tűnő, új világot. Nem egyszerű eligazodnia ebben az új környezetben, ahol kortársai között magától értetődőnek tűnik az italozás és a drogozás, és ahol minden irányból társadalmi nyomással kénytelen szembesülni.

Úgy tűnik, minden rosszul alakul Rachel körül, amikor megérkezik hozzá a megváltás Rob, az amerikai futball játékos képében, akinek megtetszik a lány. Ám amikor bimbódzó románcuk virágba borulna, a fiú tettei összezavarják őt.

A mélyponthoz elérkezvén Rachel találkozik egy titokzatos fiúval, Benjivel, aki ugyanabba az iskolába jár, mint ő, és magányos farkasként tartja távol magát a többiektől. Elviszi őt a motorján egy vidámparkba, ahol együtt töltenek egy felejthetetlennek tűnő estét, amely egy szörnyű balesetbe torkollik, a lány pedig döbbenten nézi végig, ahogy Benji végül megmenti az életét.

Rachel tudja, hogy Benji más, mint a többiek, és biztos benne, hogy ő élete szerelme. Miközben kölcsönös vonzalmuk egyre jobban elmélyül, el kell döntenie, hogy hajlandó-e mindent feladni azért, hogy megtudja a fiú titkát…
Értékelés: 5/2

Nem olyan rég letöltöttem a google play könyv alkalmazást, és megláttam, hogy van pár ingyenes könyv, amik között ott volt a Net-kaland (erről már bejegyzés készült, kattints a címre!), valamint ez a könyv is; tudni illik, mindig csalódok a természetfeletti könyvekben; valamiért mindig van valami , ami miatt nem tetszik a könyv.
Az első csalódásom a könyvben, hogy számomra unalmas volt; nem történt benne semmi, a végén jött össze minden, ami pár oldalnak minősül, és az egész össze lett kapkodva:/ Valahol azt olvastam, hogy az Alkonyathoz hasonlították, de szerintem egyáltalán nem volt olyan, bár én csak a film(eket) láttam.
Sok volt a termékmegjelenítés, néhol túl volt írva minden; a sminkelés, mit vesz fel.
Összességében, már alig vártam, hogy vége legyen a könyvnek, mert számomra idegesített ez a sok unalom.
Azzal sem voltam kibékülve, ahogyan a lány ismerkedett meg Benjivel, bár naiv lány volt, mindig követte a többieket csak azért, hogy - kamu - barátai legyenek...

Kedvenc idézet(ek): nincs sajna:/

Kedvenc szereplő(k): Talán Benji.

Borító 5/3: Jól megmutatkozik benne, hogy mit is érez a lány, viszont a feliratok szerintem nem olyan jól néznek ki:/

+További kötetek: Vámpír legendák sorozat
2. kötet - Taken

3. kötet - Bitten


4. kötet - Chosen

5. kötet - Awakened


+ Sajnos csak az első kötet olvasható magyarul a többi angolul, viszont azok már fizetősek, ugyanúgy eléritek a google play könyveknél:)

Furdal a kíváncsiság, mert lehet, hogy a második rész már jobb, bár azt még sajnos nem fogom megtudni...

Ha valakinek a fülszöveg alapján tetszik a könyv, akkor kezdjen bele, az én véleményemet ilyenkor ne számítsátok bele, hisz az értékelések alapján 4,3 az átlag, és 64-en adtak róla véleményt.

Szóval ne habozz tovább, töltsd le ingyenesen, ha megjött hozzá a kedved!☺

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések